JK „Zoran Radosavljević” - Niš

 
 

Home
O klubu
Rezultati
Škole
Team building
EBSA
Kontakt
Linkovi

 

U prilici smo da ponudimo ekskluzivan program za izgradnju vašeg tima kroz nesvakidašnje aktivnosti!

Bilo da ste iz domena biznisa, sporta, neprofitabilnih delatnosti ili neke druge vrste organizovanja gde je zastupljen timski rad, ovaj atraktivni vid team building-a doprineće unapređenju vašeg tima kao i boljim odnosima i razumevanju unutar ekipe.

 

Program od tri dana (petak–nedelja) obuhvata smeštaj na brodovima tipa "mikrotoner", kratak kurs jedrenja (osnove tehnike) i takmičenje vaših ekipa (dve ekipe sa po tri člana posade, plus dva naša skipera - isključivo u savetodavnoj ulozi).

 

Mesto dešavanja: Bovansko jezero, Palićko jezero ili Golubac na Dunavu.

 

          

 

Mikrotoner M-550 (na slikama iznad) je krstaš sa tri člana posade i spada u mikro-klasu (krstaši mase 550kg). Namenjen je rekreativnom i regatnom jedrenju. Model M550 ima kabinu sa 4 ležaja, dužine je 5,5m, širine 2,45m,  visine 1,3m, ima gaz 0,9-1,1m, jarbol od 8m, jedra površine 18,5m2 i špinaker 18,5m2. Pri takmičarskom jedrenju uvežbanost i mobilnost posade je od ključnog značaja. Nepotopiv je zbog ugradjenih uzgonskih komora, ali je prevrtljiv ukoliko posada ne reaguje na pravi način. Regatno jedrenje na ovoj jedrilici zato nudi sva uzbudjenja koja se od sportske jedrilice očekuju.

 

Sa vama će raditi: Ladislav Polaček i Dejan Milosavljević.

popa.JPG                                

 

Na brodu "mikrotoner" za jedan vikend zajedno sa nama ovladaćete osnovom tehnike jedrenja i takmičiti se. Vi samo treba da prijavite dve ekipe sa po tri člana posade.

Mi želimo da budemo sa vama i umemo da vas slušamo i organizujemo. Naši jedriličari su profesionalci i njihov zadatak jeste da se vi dobro osećate.

 

Očekujemo vas!

 

Dobrodošli!

 


Home | O klubu | Rezultati | Škole | Team building | EBSA | Kontakt | Linkovi

 

 

Elan 431Elan 43 - navigacijski stoElan 43 - kuhinjaElan 43 - salon